RÓLUNK

Több mint 20 éves légkondicionálási és szellőztetési tapasztalatával a Cooper & Hunter vezető szerepet tölt be a hűtési piacon. A Cooper & Hunter által exportált termékeket a világ több mint 30 országába exportálják. A tengerentúli piacra lépése óta a Cooper & Hunter jól ismert márkává nőtte ki magát, amely gyorsan növekszik Európában, Amerikában és sok más országban.

Magyarországi képviseletként 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a hazai klíma piacon. Minden termékünk magyarországi garanciával rendelkezik az előírásnak megfelelően.
Országos kivitelezői partner hálózattal, és szerviz háttérrel rendelkezünk.
Legnagyobb Cooper & Hunter raktárkészlet érhető el az országba. Termékeink 2 % -os hiba aránnyal üzemlenek. Rengetek pozitív visszajelzés nagy mértekben megkönnyíti munkánkat.

2017-ben a vállalat végleges megállapodásokat kötött egy hosszú távú stratégiai partnerségről a Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co. LTD-vel, és olyan vállalati részvényeket szerzett, amelyek felgyorsíthatják a világpiac új, váratlan növekedési szakaszát.

Üdvözöljük a Cooper & Hunter klímaberendezéseknél.

Minőségi és megbízható termékeink a legtöbb jelentős nemzetközi tanúsítási szabvány szerint tanúsíthatók az Egyesült Államokban, Kanadában és az Európai Unióban. Elkötelezettek vagyunk a technológiai innováció és a fogyasztóközpontú termékfejlesztés mellett. Kutatási és fejlesztési csapatunk továbbra is olyan új termékeket hoz létre, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, megbízható, energiahatékony és költséghatékony légkondicionáló megoldásokat biztosítva. Az innovációk megvalósítása során figyelembe vesszük a jelenlegi ügyfelek igényeit és a jövőbeli mérnöki trendeket.

A Cooper and Hunter egy neves és megbízható márka, amely kiváló minőségű légkondicionáló berendezéseket kínál az otthonok és vállalkozások számára. A cég hosszú évek óta elkötelezett a legmagasabb minőségi szabványok fenntartása iránt, és az innováció és a kényelem vezérelte tervezéseik révén kiemelkedő hűtő-fűtő megoldásokat nyújt ügyfeleinek.

A Cooper and Hunter klímák különösen figyelemre méltóak a következő tulajdonságok miatt:

Hatékonyság: A cég termékei energiatakarékosak és környezetbarátok, segítve Önt a hosszú távú energiafogyasztás csökkentésében.

Kiváló teljesítmény: A klímák gyorsan hűtenek vagy fűtenek, és számos funkciót kínálnak, például csendes működést, légszűrést és intelligens vezérlést.

Stílusos design: A Cooper and Hunter klímák modern és elegáns megjelenéssel rendelkeznek, amelyek szinte bármilyen belső térhez illeszkednek.

Tartósság: A márkára való megbízhatóságuk miatt sokan választják, hiszen hosszú élettartamot és megbízható működést biztosítanak.

Széles választék: Az ügyfeleknek lehetőségük van választani a különböző típusok és kapacitások között, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek és az otthoni körülményeknek.

Ezenkívül a Cooper and Hunter elkötelezett az ügyfelek kiváló kiszolgálása mellett. A termékek telepítése, karbantartása és javítása során a cég szakértő személyzete mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen az Ön klímaigényeinek kielégítésében.

Ne habozzon felfedezni a Cooper and Hunter kínálatát, és élvezze a kényelmet és hatékonyságot, amit klímáik nyújthatnak otthonában. A Cooper and Hunter mindent megtesz annak érdekében, hogy Önnek kellemes környezetet és életstílust biztosítson.